Parkmanagement / Collectief inkoopvoorstel

Collectieve inkoop en keuringen brandblusmiddelen

Voor de aanschaf en jaarlijkse keuringen van brandblusmiddelen zijn centrale inkoopafspraken gemaakt met de firma Brandpreventie Oost. Contactpersoon is de heer Kuipers (06 – 51170012 of info@brandpreventieoost.nl ). De heer Kuipers heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het vak. Bij interesse maakt Brandpreventie Oost een korte rapportage met daarin advies over de meest geschikt brandblusmiddelen en wordt inzicht gegeven in mogelijke vervangingskosten op termijn. Brandpreventie Oost is gevestigd in Gramsbergen.

Collectieve Inkoop Kantoorartikelen

Kantoorartikelen omvatten een ruime productenreeks voor dagelijks kantoorgebruik tot en met het op voorraad houden van bedrijfshuisstijlen zoals enveloppen, schrijfpapier etc. Parkmanagement maakt voor IKN gebruik van een bestaande mantelovereenkomst. U kunt gebruik maken van deze inkoopvoordelen.

De voordelen:
– Korting op de meest voorkomende kantoorartikelen, de zgn. top 1000 artikelen;
– Voor 12.00 uur besteld betekent, dat de volgende dag wordt bezorgd;
– Online toegang tot het bestelsysteem van Bruinsma, op verzoek wordt dit systeem op uw bedrijf uitgelegd;

De facturatie vindt rechtstreeks tussen Bruinsma en klant plaats.

Collectieve inkoop telefonie

De doelstelling is :
Kosten reductie op gesprekskosten vaste telefonie. Neem hiervoor contact op met Jankees Klapwijk (j.klapwijk@klapwijkparkmanagement.nl)

Veiligheidsopleidingen

Als IKN lid kunt u de veiligheidsopleidingen volgen via ’t WEB. De cursussen worden door een collectieve samenwerking met IKN, Regionaal Techniek Centrum  (RTC) Hardenberg/Nieuwleusen en `t WEB Bedrijfsopleidingen gegeven op de opleidingslocatie aan De Grift 12 in Nieuwleusen.

Via deze link die mede ontwikkeld is voor IKN leden kunt u een datum kiezen voor scholing van BHV, VCA, EHBO en reanimatie/AED. Deze cursussen worden dan gegeven voor leden van IKN en RTC en zijn zo samengesteld dat de risico’s herkenbaar en bedrijfsspecifiek zijn. Dit alles tegen een scherp tarief.

Naast de bovengenoemde scholing biedt `t WEB ook advies bij een RI&E, VCA- en ISO certificering en andere ARBO gerelateerde scholing zoals Hoogwerker, Verreiker, Heftruck, NEN, Code 95, Lasopleidingen, etc.

Hebt u op korte termijn medewerkers te scholen, maar staat er geen opleiding in Nieuwleusen gepland? Dan kunt u uitwijken naar andere opleidingslocaties van `t WEB. (bv. Hoogeveen, Hardenberg of incompany)

Voor meer informatie kijk op https://tweb.nl/ of neem telefonisch contact op met 0528-280888 contact persoon Stephen Cappon of Bastiaan Buschman.

Energie inkoop

Samen met andere ondernemersverenigingen uit Overijssel bieden we de mogelijkheid om op een makkelijke manier langdurig geld te besparen op energiekosten. U kunt deelnemen aan de collectieve inkoop van energie, meetdiensten en online verbruiksinzicht.

Martin Luinstra vertegenwoordigd onze vereniging in de Werkgroep Energie. Deze werkgroep, bestaande uit ondernemers uit verschillende ondernemersverenigingen, houdt de energiemarkt nauwlettend in de gaten en sluit op een zo gunstig moment voor alle deelnemers energiecontracten voor 1 tot maximaal 3 komende kalenderjaren.

Het voordeel: U kunt al snel zo’n 20-30% besparen op het kale leveringstarief. Grootverbruikers kunnen vaak ook besparen op netwerkkosten en meetdiensten en gebruik maken van een online energiemonitor.De uitvoering (administratie, uw aanspreekpunt, inkoopadvies en leveranciersonderhandelingen) worden uitgevoerd door PM Energie; een initiatief van diverse Parkmanagement organisaties. Sinds de liberalisering van de energiemarkt begeleiden zij verschillende collectieven bij de inkoop.

Geïnteresseerd? Neem contact op met de heer G. Douw voor een vrijblijvende uitleg en een  berekening van het potentiële voordeel (085 – 2100 578 ofg.douw@pmenergie.nl).

BHV

BHV opleidingen worden gepubliceerd in een speciale cursuskalender: http://ikn.tweb.nl/ Via deze online kalender heeft u een actueel overzicht van de scholingsmogelijkheden in Nieuwleusen. Hebt u andere wensen, dan kunt u dat uiteraard ook kenbaar maken. Hebt u op korte termijn medewerkers te scholen, maar staat er geen opleiding in Nieuwleusen gepland? Dan kunt u tegen de zelfde voorwaarden uitwijken naar andere opleidingslocaties van `t WEB. (bv. Hoogeveen, Staphorst en/of Zwolle)

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Hendrink Jan Eisen via  0528 280 884 of  hj.eisen@tweb.nl