Bedrijvendag

Nieuwleusen kent veel prachtige bedrijven die verschillende producten en diensten leveren.

Het is al weer even geleden maar zaterdag 5 oktober 2019 openden ca. 30 bedrijven uit Nieuwleusen hun deuren en presenteren zich tijdens de Open Bedrijvendag Nieuwleusen. Het was dé gelegenheid om kennis te maken met de vele mogelijkheden die deze lokale bedrijven te bieden hebben op gebied van o.a. techniek, bouw, administratie, ICT, horeca, etc. Of het nu gaat om jouw toekomstige stageplek/baan of leverancier van product of dienst: Nieuwleusen heeft het!

De Open Bedrijvendag Nieuwleusen was een daverend succes.
Klik op het pdf bestand voor de bedrijven die deelnamen.

Meer weten?

Fortune Coffee regio Zwolle maakt deel uit van de landelijke franchiseformule Fortune Coffee met 26 vestigingen door heel Nederland. Fortune levert professionele automaten waaronder de Passio modellen die in hun prijsklasse net meer kunnen bieden dan vergelijkbare automaten.

Daarnaast leveren we hoogwaardige ingrediënten voor uw automaat met een goede kwaliteit/prijsverhouding. Bij afname van deze ingrediënten bieden we u gratis service/onderhoud.
U sluit geen contract af en zit dus nergens aan vast.

Sinds 2005 is Fortune Coffee actief in de regio Zwolle. Een helder, transparant koffie en warme drankenconcept met persoonlijke service, en daar houden we hier in de regio wel van. In die service gaan we ver, want goede en lekkere koffie op het werk is als olie voor de motor, en dus heel belangrijk.

Fortune

Ook Vechtdal Bouw is aanwezig op de Open Bedrijvendag.

Vechtdal Bouw is een ervaren en meedenkend bedrijf gericht op verbouw, nieuwbouw en beheer en onderhoud ten behoeve van utiliteit en woningbouwprojecten. Onze kracht ligt in het verwezenlijken van de wensen van onze opdrachtgevers in generatiebestendige bouwwerken. Onze uitvoerende medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouwsector, waardoor Vechtdal Bouw alle disciplines van het bouwproces beheerst.

Benieuwd naar het bouwproces? Neem op 5 oktober een kijkje in onze werkplaats. Wij leiden u graag rond!

Vechtdal Bouw

De Ruiter Metaal is in 1991 in Nieuwleusen gestart. Na 3 jaar is een nieuwe bedrijfshal in Dalfsen gebouwd en de eerste CNC machine aangekocht voor het bewerken van alle staalsoorten, RVS, aluminium en kunststoffen.
Sinds 2015 is de Ruiter Metaal terug in Nieuwleusen aan de Rollecate . Onze nieuwe bedrijfshal is duurzaam gebouwd onder het GPR keur met aandacht voor energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Dit zorgt voor een aangename werkomgeving. Eind 2019 produceren we energie neutrale met 720 zonnepanelen.
Met ons moderne machinepark bestaande uit onder andere CNC draai- en freesmachines zijn wij in staat halffabricaten en complete eindproducten te leveren voor elke industrie. Het leveren van goede kwaliteit, passende oplossingen en een goede relatie met de klant staan voor ons centraal.

De Ruiter Metaal

Wat is Wildeboer en wat doen ze eigenlijk? Heeft u die vraag ook wel eens gesteld?
Kom langs op 5 oktober en maak kennis met Wildeboergroep tijdens de Open Bedrijvendag. Wij stellen onze montagehallen, zeilmakerij en speciaalzaak voor u open. Maak kennis met het unieke zeilmakerij-vak, montageteam en specialisten op het gebied van watermanagement. Wilt u meer weten over beregening, infiltratie, stalventilatie, onze recreatie toepassingen en diensten? Op ons terrein zij er verschillende prestentaties over beregening, wind en zonwering, stalventilatie en handelsproducten.

U bent van harte uitgenodigd en laat u verwonderen door onze veelzijdigheid. nieuwsgierig?, kijk dan alvast op: www.wildeboer-groep.nl

Wildeboer

Refac Recreatietechniek installeert technische infrastructuur op campings.
Te denken valt aan; terreininstallaties voor riool, drinkwater, gas (propaan en aardgas) elektriciteit en CAI. Dit jaar de eerste gasloze camping van Drenthe (noordoost Nederland) opgeleverd. Verder levert en fabriceert Refac tal van producten voor de zelfinstallerende campinghouder. Het assortiment afvoertegels en servicezuilen is een exclusief Refac product en worden in eigen werkplaats vervaardigd.
Refac levert eigen merk slagboominstallaties maar herplaatst en verleent service aan slagbomen van andere merken en leveranciers.

Refac Recreatietechniek

Selecsys, distributeur van portofoons en mobilofoons
De politie gebruikt ze. De haven van Rotterdam, de brandweer, de ambulance, de bouwmarkt en grote evenementen gebruiken ze: portofoons en mobilofoons.
Het gaat hier om missiekritische communicatie die in noodsituaties altijd moet werken.
Selecsys is distributeur van het beste merk op dit gebied, namelijk Motorola Solutions.
Vanuit Nieuwleusen bedienen wij de Nederlandse en Belgische markt.
Via resellers verkopen wij aan de eindgebruiker. Aan de Backxlaan werken we met een enthousiast team van circa 25 mensen.
Wij zetten ons in voor de reseller en de eindgebruiker met als doel het waarborgen van missiekritische communicatie.
Wij heten u van harte welkom bij ons bedrijf waar u tevens kans maakt op een mooie portofoonset bij deelname aan het leuke en actieve portofoonspel!

Selecsys

Solide Personeel BV is een allround uitzendbureau in Nieuwleusen die dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. Wij hebben een groot netwerk en zijn een betrouwbare speler op de arbeidsmarkt. Momenteel hebben wij diverse leuke banen in de regio met zicht op een vast dienstverband.

Zoek je een andere baan of wil je meer weten over omscholing? Bezoek ons dan tijdens de open bedrijven dag.

Solide Personeel B.V.

Raab Karcher Nieuwleusen is al meer dan een eeuw bouwmaterialenhandelaar pur sang. Begonnen als Union bouwmaterialen en vervolgens als Eshuis bouwmaterialen werd de bouwmaterialenhandel in Nieuwleusen een begrip in de wijde omgeving. Deze van oudsher ruwbouw vestiging heeft ondertussen haar assortiment verbreedt tot leverancier van alle materialen van fundering tot nok en van los sanitair tot volledige badkamers en keukens.

In onze showroom hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan gevelstenen, dakpannen, gevelbekleding, garagedeuren, wandtegels, vloertegels, deuren, vensterbanken enz.

Onze vestiging heeft ook een mooie bouwshop met allerlei gereedschappen en bouwgerelateerde materialen zoals kitten, lijmen, schroeven, spijkers en pluggen. Wij hebben alles voor iedere klusser in huis. Ons magazijn ligt boordevol met allerlei chemisch zakgoed, vuren (balk)hout en allerlei (houten)plaatmateriaal. Verder is er een ruim aanbod van ruwe bouwmaterialen. Laat u zelf overtuigen en kom langs.

Raab Karcher

Aluvo is al ruim vijfenveertig jaar actief als aluminium kozijnenspecialist. Wij zijn niet de grootste van Nederland, maar wij staan zeker ons mannetje! We durven zelfs te zeggen dat wij de beste van Nederland zijn. Door vanuit een ander perspectief te kijken naar de wereld om ons heen, zijn wij in staat unieke projecten te realiseren. ⠀
Onze vakmensen zijn uniek, zij geven al jarenlang door wat Aluvo zo bijzonder maakt. Vaardige handen en een scherp inzicht noemen wij het. In combinatie met de juiste materialen maakt dit dat wij de ideale partner zijn voor veel bouwbedrijven, architecten en projectontwikkelaars. ⠀
Kom jij ook langs 5 oktober tijdens de Open Bedrijvendag?

Aluvo

Aannemersbedrijf Heetebrij en Betamac Asbestverwijdering – montage zijn ook van de partij!
Van vervangen van een slot tot nieuwbouw van je woning, van siloplaat tot nieuwe stal, onze vakmensen realiseren met plezier jouw bouwvoornemen.
En wil je op een veilige manier van je asbest af, ook dan zijn wij de juiste partij.
Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze bedrijven. Kom jij ook?
Als je meedoet aan de quiz maak je ook nog eens kans op een accuboormachine!

Aannemersbedrijf Heetebrij

STE Transport is een familiebedrijf ervaren in internationaal ( exceptioneel ) transport.
Sinds jaar en dag hebben wij ruime ervaring in het complete vervoerstraject van ( overmaatse ) ladingen door heel Europa en Rusland, inclusief de transportvergunningen en transportbegeleiding

Wees welkom bij ons op 5 oktober tijdens de open bedrijven dag .

STE Transport

Westerman Multimodal Logistics is een moderne en innovatieve logistieke dienstverlener die actief is in noord-west Europa. Hierbij zetten we ons in om onze transporten zo duurzaam mogelijk uit te voeren. De groep bestaat uit 3 bedrijven: Westerman Barge en Terminal met een containerterminal in Hasselt, Westerman International met een railterminal in Venlo en in Nieuwleusen zijn alle fiets activiteiten van Westerman Benelux geconcentreerd. Hier doen we alles om onze klanten te ontzorgen en leveren een complete dienstverlening: warehousing, distributie en value-added-logistics (bijv. assemblage). De combinatie van deze diensten maakt ons een specialist in een succesvolle branche.

We zijn blij dat we deze dienstverlening mogen laten zien en heten elke belangstellende van harte welkom!

Westerman Logistics

Zoals onze naam weergeeft is  Personeelsadvies & Loonadministratie onze core business.

Ondernemers hebben aandacht voor hun kapitaal zoals huisvesting, machine- en wagenpark. Ondernemers investeren hierin en plegen er onderhoud aan. Dit is heel normaal binnen de directie & het management van de organisatie. Echter aandacht, investeren en onderhoud plegen aan personeel is vaak nog onderbelicht.
De ondernemer is niet bekend en dus gewend wat een investering  in Personeel(beleid)  hem/haar oplevert. Hierin kunnen wij zowel inzichten in geven als ondersteuning en begeleiding in bieden.

We houden ons dagelijks bezig met: Verzorgen van een zorgvuldige Personeel- en Salarisadministratie, Begeleiding bij (langdurig) ziekteverzuim, Arbeidsvoorwaardenbeleid, Functioneren van werknemers, Arbeidsovereenkomsten, Werving & Selectie, Mediation, Ontslagprocedures UWV/Kantonrechter.

Onze aandacht  gaat uit naar zowel advies en begeleiding, op kansen en mogelijkheden, maar ook op het inzichtelijk maken en beheersen van mogelijke risico’s.

Meer weten? Kom 5 oktober langs bij onze stand op het centrale punt of kijk op www.pl-office.nl

P&L Office

BAM Infra is dé partner voor infrastructurele verbindingen in Nederland. Wij bieden vernieuwende oplossingen en doen dat op geheel eigen wijze. Net even anders. Net even slimmer. En altijd veilig en duurzaam. Daar staan we voor. Daar gaan we voor. 

 

En daar hebben we ook de mensen voor in huis. Met kennis en ervaring. Kennis van wegen, rotondes en autotunnels tot fietsbruggen en -parkeergarages. Van zeesluizen en dijkverbeteringen tot spoorverdubbeling en de aanleg van spitsstroken. En van drinkwaterleidingen tot supersnelle glasvezelverbindingen.

Projecten waar we met elkaar trots op zijn. Wij kijken ook graag samen met u naar de toekomst van onze steden en dorpen.

Bezoek onze stand op de Open Bedrijvendag Nieuwleusen!

BAM

Ook wij doen mee aan de open bedrijvendag Nieuwleusen!
‘T Witte Peerd is al jaren een begrip in Nieuwleusen en omstreken.
Ons Partycentrum staat in het centrum van Nieuwleusen. Wat ’t Witte Peerd bijzonder maakt is dat wij een Cafe ,Cafetaria/Brasserie en Zalencentrum hebben en dat alles onder één dak.
Van origine is ’t Witte Peerd altijd al een plek geweest waar jong en oud komt. Gezelligheid en gastvrijheid vind je bij ons.

Dus kom eens langs of kijk opwww.hetwittepeerd.nl voor de mogelijkheden.

't Witte Peerd

Heemhorst International BV en WEMO-techniek (onderdeel van Heemhorst) zijn gevestigd aan de Rollecate 57 in Nieuwleusen. Heemhorst is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van machines en systemen voor de droge stof en stortgoed verwerking en vooral bekend in de diervoederindustrie. Voor onderhoud, engineering en productie heeft u 1 aanspreekpunt.

Voor alles op het gebied van monstername systemen en kwaliteitsbewaking voert Heemhorst de handelsnaam WEMO-techniek. Met de overname in mei 2019 door Alers Machinebouw en onderhoud uit Wekerom, wordt enthousiast gebouwd aan een bedrijf dat in 1787 is opgericht.

Heemhorst International / Wemo - Techniek

Rabobank Vaart en Vechtstreek is een coöperatieve bank met een missie. We zijn onder meer actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing en verzekeren.

Met onze app regel je je bankzaken overal ter wereld online. Tegelijk kom je ons juist ook op veel plaatsen tegen en zijn we betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven in onze regio.

Een deel van onze winst investeren we in de samenleving. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Growing a better world together, Rabobank

Rabobank Vaart en Vechtstreek

Ook M&H Techniek opent haar deuren 5 oktober 2019 tijdens de open bedrijvendag Nieuwleusen.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van inzamelmiddelen voor afval/recyclebare materialen. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit gebruikte of gereviseerde machines, of het nu gaat om een kleine balenpers voor kartonafval bij winkels of grote perscontainers voor distributiecentra.
Bij ons bent u aan het juiste adres!
Ben je ook benieuwd hoe deze machines werken? Kom dan 5 oktober bij ons langs.

MH Techniek

Jansen en Mercedes Benz, een begrip in de regio
We zijn trots ook mee te mogen doen aan de Open Bedrijven dag op 5 oktober!
Autobedrijf Jansen in Balkbrug is een gevestigde naam in de regio.
Ons bedrijf dat al meer dan 55 jaar op de markt is kan met recht een Mercedes Benz specialist genoemd worden.
De klant staat bij ons centraal. Communicatie is daarbij het kernwoord. We voorzien elke klant graag van een mooie auto en trachten altijd een oplossing te zoeken voor een probleem. Met een mooie voorraad jong gebruikte auto’s, service en een complete en goede werkplaats met de nieuwste technieken voor de auto van de toekomst staan wij altijd met veel plezier voor onze klanten klaar.
Onlangs hebben wij onze showroom compleet vernieuwd. Kom gerust eens langs om het aanbod te bekijken. Is de klant juist op zoek naar een bepaald type auto die wij niet op voorraad hebben dan zoeken wij die graag voor hem op.
Graag tot ziens wij staan U graag te woord,
Dick en Hans Jansen

Autobedrijf Jansen Balkbrug

De Ruiter Metaal is in 1991 in Nieuwleusen gestart. Na 3 jaar is een nieuwe bedrijfshal in Dalfsen gebouwd en de eerste CNC machine aangekocht voor het bewerken van alle staalsoorten, RVS, aluminium en kunststoffen.

Sinds 2015 is de Ruiter Metaal terug in Nieuwleusen aan de Rollecate . Onze nieuwe bedrijfshal is duurzaam gebouwd onder het GPR keur met aandacht voor energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Dit zorgt voor een aangename werkomgeving. Eind 2019 produceren we energie neutrale met 720 zonnepanelen.

Met ons moderne machinepark bestaande uit onder andere CNC draai- en freesmachines zijn wij in staat halffabricaten en complete eindproducten te leveren voor elke industrie. Het leveren van goede kwaliteit, passende oplossingen en een goede relatie met de klant staan voor ons centraal.

De Ruiter Metaal

En ook PanelPrint doet mee met de Open Bedrijvendag. Bij PanelPrint hebben ze een passie voor printen in combinatie met unieke materialen. Ze willen hun passie graag met jou delen, dus laat je verrassen tijdens de Open Bedrijvendag!

Voor prints in huis kun je bij ze terecht voor haarscherpe foto’s op metaal, een print op authentiek hout of stoer beton. Gaaf voor het afdrukken van een herinnering zoals een vakantiefoto of familieportret.

Voor bedrijven creëren ze inspirerende (werk)ruimtes door allerlei printoplossingen, zoals geluidsabsorberende panelen met print en naadloos fotobehang. En hun nieuwste materiaal DecorPanel is een krasvast plaatmateriaal voor gevels, interieur- en meubelbouw.

Meer weten of inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op www.panelprint.nl.

PanelPrint

Het Automatiseringshuis is een full service bedrijf op het gebied van automatisering. Dit houdt in dat we u alle zorg voor automatisering uit handen nemen!
Zo regelen wij uw beveiliging, Pro-Actief netwerkbeheer, Office 365, hard- en software en alle andere automatiseringsactiviteiten.
We werken met onze dienstverlening voor een vast bedrag per PC voor onderhoud zo houd u uw IT-kosten onder controle.
Specialisten in Office365 mogen we ons na al die jaren en vele tevreden klanten wel noemen. Samen met de klant zoeken wij naar oplossingen in hun belang.
Al vijftien jaar succesvol in automatisering. Uw vertrouwd adres.

Het Automatiseringshuis

Onafhankelijk, deskundig, betrouwbaar Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle adviseert en ondersteunt werkgevers bij uiteenlopende arbeidsmarktvraagstukken.

Afgestemd op de branche kijken we naar mogelijkheden om processen efficiënter te maken, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Ons doel is om samen met werkgevers meer banen voor meer mensen te realiseren.
WSP kan werkgevers helpen met:
– arbeidsmarktinformatie: feiten, cijfers, prognoses, etc.;
– onafhankelijk en kosteloos advies m.b.t. arbeidsmarktvraagstukken;
– inzicht in aanbod werkzoekenden, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt;
– opleidingstrajecten, in samenwerking met opleiders in de regio;
– organisatie voorlichtings- en themabijeenkomsten voor werkzoekenden;
-aanvragen van subsidies;
Meer weten? Mail naar info@wspregiozwolle.nl of kijk op www.wspregiozwolle.nl

Werkgevers Servicepunt, Your Content Goes Here

“Dé specialist in rvs plaat- en constructiewerk”

Wij zijn dé efficiënte werkplaats van onze klant. We maken plaatwerkonderdelen en complete lasconstructies in rvs en aluminium, die onze klanten vervolgens verder verwerken. De producten die wij maken kom je zodoende overal tegen, zoals in bakkerijmachines en andere procesinstallaties voor de foodsector, maar ook in Scania-vrachtwagens, melktankauto’s of in technische installaties op schepen en olieplatformen. Wij willen samen met onze klanten, werken aan de beste oplossing! Hoe we dat doen? Dat laten we graag zien tijdens de Open Bedrijvendag.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website: hoekman-rvs.nl

Hoekman RVS

Reclamebureau met humor, gezelligheid en kleur. Ontwerp én productie. Altijd iets onderscheidends en unieks. Door de juiste mix van talenten vertalen we jouw gedachte of prille schets naar een uitgewerkte identiteit, grafisch ontwerp/concept of product.

Dat is de kracht, dáár worden we blij van!

Alvasi Reclame

Meer willen weten over de verschillende opleidingen binnen het @rtcbouw ? Breng dan 5 oktober tijdens de #openbedrijvendagnieuwleuseneen bezoekje aan het Regionaal Techniek Centrum.

Bij het Regionaal Techniek Centrum kun je terecht voor opleidingen in de bouw en de timmerindustrie op niveau 2, 3 en 4. Bij alle opleidingen ga je zowel werken als leren in de bouw of de timmerindustrie. Wat je op school leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Zo word je een echte vakman of vakvrouw.

Uniek bij het RTC is dat het mogelijk is om een extra module te volgen. Wil je leren hoe je het beste kunt plannen? Jouw communicatie verbeteren? Of jouw kennis van gebinten, metselen of loketten aanbrengen vergroten? Dat kan! Deze extra lessen volg je tijdens de reguliere opleiding. Met deze modules ben je nog aantrekkelijker voor het bedrijfsleven.

Regionaal Techniek Centrum

Stacon, ijzersterk in lang plaatwerk
Uw flexibele partner in plaatbewerking zoals lang zetwerk, afcoilen, slitten, knippen, kanten, zetten en ponsen.
Stacon Plaatbewerking levert al bijna 40 jaar plaatwerk en speciale gevelbeplating aan een brede en tevreden klantenkring. Dit van lekdorpel, profielplaten tot aan ponswerk tot 8 meter. Aan alles kan men zien en merken dat we bij Stacon houden van ons werk. Uiteraard beschikken we over een modern machinepark met CNC gestuurde machines. Om u een indruk te geven, knippen,kanten,zetten en ponsen.

U bent van harte welkom om op zaterdag 5 oktober een kijkje te nemen binnen ons bedrijf.

Stacon

Met 3 sfeervolle warme zalen dé locatie voor feestjes vanaf 60 – 70 gasten, op basis van all-in.
Of je nu gaat trouwen of al getrouwd bent, 18, 21, 50 of 75 wordt, wij bieden de juiste sfeer en personeel.
Tijdens het feest kun je er helemaal zijn voor je gasten terwijl wij voor het hapjes en drankjes zorgen.
Onze zalen zijn geschikt voor allerhande bijeenkomsten inclusief catering.
Kom langs 5 oktober, we leiden je graag rond!!

Partycentrum De Deel

Je ziet een ’te koop’ bord in de tuin. Of je kijkt op Funda. Allemaal werk van een makelaar. Vroeger werd je beëdigd door de rechter. Hoe is dat nu? Hoe wordt je makelaar?

Het verkopen van een woning is niet zomaar iets. Er zijn veel zaken waar je op moet letten. Echt heel veelzijdig. Hoe verkoop je een woning op een goede manier? Wat ben je verplicht om te doen? Waar moet je op letten als je de vraagprijs van een woning bepaald? Hoe presenteer je een woning en maak je een woningbrochure? Kun je zomaar een koopovereenkomst opstellen? Veel vragen. Wij geven veel antwoorden.Ben je benieuwd hoe een dag er bij ons uitziet en wil je meer weten over ons vak?
Kom tijdens de bedrijvendag ons kantoor bezoeken. Onze ervaren makelaars zijn aanwezig en kunnen je alles vertellen over het vak van makelaar.
Deze dag valt samen met de landelijke NVM Open Huizen dag. Je kunt dus ook nog vrijblijvend woningen bekijken.

Spans Makelaardij

Maak kennis met ARCABO tijdens de Open Bedrijvendag op 5 oktober
Wij tonen u graag onze productiehallen alsmede de uitgebreide showroom. Maak kennis met het unieke productieproces waarvan de basis bestaat uit een carrouselsysteem en waar in twee weken tijd een chalet compleet wordt gebouwd. In elke stap van dit proces wordt de hoogwaardige afwerking van een chalet gegarandeerd door een strenge kwaliteitscontrole.
Wilt u ons productieproces komen bewonderen? Wij nodigen u graag uit om samen het ingenieuze proces stap voor stap te doorlopen. Een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten.

Al nieuwsgierig, kijk dan alvast op www.arcabo.nl

Arcabo

Jellema automatisering is een nuchtere ICT-dienstverlener / leverancier met 10 medewerkers en klanten in het hele land. Voor bedrijven die zelf geen systeembeheerder in dienst hebben, zijn wij bij uitstek de partner voor onderhoud en beheer van het netwerk.Grotere bedrijven met een eigen ICT afdeling assisteren wij ook tijdens grote projecten. We komen regelmatig (1 dag per maand of kwartaal) op locatie voor het nodige onderhoud, controle of vervanging van het netwerk. Daarnaast bieden wij een helpdesk voor vragen of problemen, met teamviewer kunnen we uw pc overnemen, meekijken en zo snel het probleem verhelpen.
Loop op 5 okt. eens binnen en kijk hoe we dit doen!

Jellema automatiseringsservice

Heemhorst International BV en WEMO-techniek (onderdeel van Heemhorst) zijn gevestigd aan de Rollecate 57 in Nieuwleusen. Heemhorst is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van machines en systemen voor de droge stof en stortgoed verwerking en vooral bekend in de diervoederindustrie. Voor onderhoud, engineering en productie heeft u 1 aanspreekpunt.

Voor alles op het gebied van monstername systemen en kwaliteitsbewaking voert Heemhorst de handelsnaam WEMO-techniek. Met de overname in mei 2019 door Alers Machinebouw en onderhoud uit Wekerom, wordt enthousiast gebouwd aan een bedrijf dat in 1787 is opgericht.

WEMO Techniek

GAP is een gespecialiseerde dienstverlener in de gas, petrochemie en windindustrie. GAP is opgericht in Nieuwleusen in 1992 en heeft zich voornamelijk in de eerste jaren gericht op gasindustrie en windindustrie. De laatste  jaren heeft GAP haar werkgebied verder uitgebreid naar de petrochemie en offshore windindustrie.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwleusen. In Halsteren (NB) is een tweede kantoor gevestigd. GAP IPP is een van de marktleiders op het gebied van het hydraulisch en gecontroleerd opspannen van bout- en flensverbindingen. GAP is een dynamisch, flexibel en solide bedrijf, die 24/7 klaar staat voor haar klanten in Nederland, België en Duitsland. GAP IPP staat voor kennis, vakmanschap, kwaliteit en veiligheid.

GAP International Pipeline Projects BV

Deelnemende bedrijven