Een goede start van 2023: nieuwjaarsbijeenkomst en bestuurswissel Industrie Kombinatie Nieuwleusen (IKN)

 

Woensdag 25 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats van de Industrie Kombinatie Nieuwleusen (IKN).

Voorzitter Arenda Brinkman hield een presentatie waarbij zij een terugblik deed op 2022. Tevens deed Arenda een oproep om als ondernemersleden van IKN elkaar meer op te zoeken; van elkaar te leren en samen te werken.

Naast het elkaar een goed -zakelijk- jaar toewensen stond ook de bestuurswisseling centraal.

Voorzitter Arenda Brinkman-Slooijer (P&L Office); secretaris Kor Klooster (Rabobank) en algemeen bestuurslid Heleen Wildvank-Hoekman (Hoekman Roestvaststaal B.V.) namen afscheid. Deze bestuursleden hebben zich ruim 10 jaar ingezet voor de IKN. Een persoonlijk woord van dank is op zijn plaats en is uitgesproken.

 

Penningmeester Jan Willem Wildeboer (Wildeboer B.V.) blijft als ‘vaste rots’ deel uitmaken van het bestuur.

De nieuwe leden van het bestuur zijn: Herman Bloemers (Aluvo B.V.) voorzitter; Jolanda Zijlstra (Solide Personeel B.V.) en Ron Stege (Het Automatiseringshuis B.V.) algemeen bestuursleden en Anje Antuma-Roebers (Rabobank) secretaris.

De nieuw aangetreden voorzitter heeft zich voorgesteld en aangegeven waar het bestuur de komende tijd aandacht aan wil besteden.

Graag wil het bestuur actief meedenken met en zich inzetten voor actuele vragen, zoals: hoe blijven bedrijven in Nieuwleusen aantrekkelijk voor werknemers en hoe aantrekkelijk is het vestigingsklimaat in Nieuwleusen voor nieuwe en jonge ondernemers?

Wethouder Betsy Ramerman heeft een update gedaan welke ontwikkelingen spelen en wat de ondernemers vanuit de gemeente Dalfsen kunnen verwachten.

 

Na het formele gedeelte was gelegenheid om onder genot van een hapje en drankje elkaar verder te ontmoeten.

Nieuwsgierig geworden naar IKN of wil jij als bedrijf lid worden?

Mail gerust naar: secretaris@industrienieuwleusen.nl en vraag wat mogelijk is.

We horen graag van je!

  • Foto: v.l.n.r. Anje Antuma; Jolanda Zijlstra; Ron Stege en Herman Bloemers