Het resultaat van bedrijventerrein beveiliging door innovatief parkmanagement en daardoor schadelastbeheersing. Interpolis heeft een verzekeringsarrangement voor bedrijventerrein Nieuwleusen, 15% korting op gebouwen-, inventaris-, en bedrijfsstagnatieverzekeringen. De bedrijvenvereniging profiteert mee bij goed schadeverloop. Een cheque namens Interpolis werd samen met de Rabobank afgegeven aan IKN..

 

 

Interpolis biedt ondernemers op KVO-gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht tot 15% korting op verzekeringen voor uw onderneming. U kunt hier als ondernemer op een collectief beveiligd bedrijventerrein gebruik van maken.

Collectief beveiligde bedrijventerreinen die ook nog eens beveiligd zijn door middel van proactief cameratoezicht en die gedurende een jaar een goed schadeverloop hebben, hebben recht op resultaatparticipatie. Hoe meer deelnemers des te hoger het bedrag.