Welkom op de site van de industrie kombinatie Nieuwleusen , "de IKN"
Open
X

Collectief inkoopvoordeel.

Collectieve inkoop en keuringen brandblusmiddelen

Voor de aanschaf en jaarlijkse keuringen van brandblusmiddelen zijn centrale inkoopafspraken gemaakt met de firma Brandpreventie Oost. Contactpersoon is de heer Kuipers (06 – 51170012 of info@brandpreventieoost.nl ). De heer Kuipers heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het vak. Bij interesse maakt Brandpreventie Oost een korte rapportage met daarin advies over de meest geschikt brandblusmiddelen en wordt inzicht gegeven in mogelijke vervangingskosten op termijn. Brandpreventie Oost is gevestigd in Gramsbergen.

Collectieve Inkoop Kantoorartikelen

Kantoorartikelen omvatten een ruime productenreeks voor dagelijks kantoorgebruik tot en met het op voorraad houden van bedrijfshuisstijlen zoals enveloppen, schrijfpapier etc. Parkmanagement maakt voor IKN gebruik van een bestaande mantelovereenkomst. U kunt gebruik maken van deze inkoopvoordelen.

De voordelen:
– Korting op de meest voorkomende kantoorartikelen, de zgn. top 1000 artikelen;
– Voor 12.00 uur besteld betekent, dat de volgende dag wordt bezorgd;
– Online toegang tot het bestelsysteem van Bruinsma, op verzoek wordt dit systeem op uw bedrijf uitgelegd;

De facturatie vindt rechtstreeks tussen Bruinsma en klant plaats.

Collectieve inkoop telefonie

De doelstelling is :
Kosten reductie op gesprekskosten vaste telefonie. Neem hiervoor contact op met Jankees Klapwijk (j.klapwijk@klapwijkparkmanagement.nl)

Veiligheidsopleidingen

De veiligheidsopleidingen worden door ’T Web verzorgd en opleidingscentrum de Grift opleidingen. Zij kunnen u het beste adviseren over de trainingen en opleidingen voor u en uw personeel. U kunt hierbij ondermeer denken aan VCA, BHV, EHBO en AED – training.

Energie inkoop

Samen met andere ondernemersverenigingen uit Overijssel bieden we de mogelijkheid om op een makkelijke manier langdurig geld te besparen op energiekosten. U kunt deelnemen aan de collectieve inkoop van energie, meetdiensten en online verbruiksinzicht.

Martin Luinstra vertegenwoordigd onze vereniging in de Werkgroep Energie. Deze werkgroep, bestaande uit ondernemers uit verschillende ondernemersverenigingen, houdt de energiemarkt nauwlettend in de gaten en sluit op een zo gunstig moment voor alle deelnemers energiecontracten voor 1 tot maximaal 3 komende kalenderjaren.

Het voordeel: U kunt al snel zo’n 20-30% besparen op het kale leveringstarief. Grootverbruikers kunnen vaak ook besparen op netwerkkosten en meetdiensten en gebruik maken van een online energiemonitor.De uitvoering (administratie, uw aanspreekpunt, inkoopadvies en leveranciersonderhandelingen) worden uitgevoerd door PM Energie; een initiatief van diverse Parkmanagement organisaties. Sinds de liberalisering van de energiemarkt begeleiden zij verschillende collectieven bij de inkoop.

Geïnteresseerd? Neem contact op met de heer G. Douw voor een vrijblijvende uitleg en een  berekening van het potentiële voordeel (085 – 2100 578 of g.douw@pmenergie.nl).

BHV

BHV opleidingen worden gepubliceerd in een speciale cursuskalender: http://ikn.tweb.nl/ Via deze online kalender heeft u een actueel overzicht van de scholingsmogelijkheden in Nieuwleusen. Hebt u andere wensen, dan kunt u dat uiteraard ook kenbaar maken. Hebt u op korte termijn medewerkers te scholen, maar staat er geen opleiding in Nieuwleusen gepland? Dan kunt u tegen de zelfde voorwaarden uitwijken naar andere opleidingslocaties van `t WEB. (bv. Hoogeveen, Staphorst en/of Zwolle)

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Hendrink Jan Eisen via  0528 280 884 of  hj.eisen@tweb.nl