Welkom op de site van de industrie kombinatie Nieuwleusen , "de IKN"
Open
X

Parkmanagement. Samenwerking tussen ondernemers.

Parkmanagement IKN

Parkmanagement is een samenwerkingsvorm tussen de ondernemers op het bedrijvenpark onderling en met de overheid om te komen tot een gewenst kwaliteitsniveau van het bedrijvenpark en om vervolgens dit kwaliteitsniveau te behouden.

Binnen de IKN voeren we de volgende projecten uit in het kader van parkmanagement:

Veiligheid:

  • Collectieve beveiliging
  • Beschikbaarheid van AED
  • Cameratoezicht

Beheer:

  • Bewegwijzering
  • Structureel overleg tussen gemeente en IKN over het beheer van onze bedrijventerreinen

Contactpersoon voor de bewegwijzering binnen de IKN is J.W. Wildeboer.

Collectief inkoopvoordeel:

Alarmopvolging en controle ronde

Met Roggendorf Beveiliging zijn afspraken voor alarmopvolging en preventieve controle rondes. De controle rondes worden uitgevoerd in de nacht en het weekend en hierdoor is extra toezicht aanwezig op onze bedrijventerreinen.

 Korting brand- en opstalverzekering

Vanwege de samenwerking tussen de IKN, de gemeente en de politie en het aanwezig cameratoezicht geeft Interpolis aan leden van de IKN korting op de brand- en opstalverzekering. Neem hiervoor contact op met uw Rabobank of met parkmanagement.

 BHV

BHV opleidingen worden gepubliceerd in een speciale cursuskalender: http://ikn.tweb.nl/ Via deze online kalender heeft u een actueel overzicht van de scholingsmogelijkheden in Nieuwleusen. Hebt u andere wensen, dan kunt u dat uiteraard ook kenbaar maken. Hebt u op korte termijn medewerkers te scholen, maar staat er geen opleiding in Nieuwleusen gepland? Dan kunt u tegen dezelfde voorwaarden uitwijken naar andere opleidingslocaties van `t WEB. (bv. Hoogeveen, Staphorst en/of Zwolle)

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Hendrink Jan Eisen via  0528 280 884 of  hj.eisen@tweb.nl

 Collectieve energie-inkoop

Is energie-inkoop voor u geen dagelijkse business? Dan is nu het moment om mee te doen met collectieve inkoop van energie. IKN maakt het voor u mogelijk om via PM Energie tegen gunstige voorwaarden deel te nemen aan de vraagbundeling van gas en elektriciteit. Dit kan voor u leiden tot een besparing van honderd tot duizenden euro’s per jaar.

Uw voordelen:

  1. Financiële besparing
  2. Tijdsbesparing
  3. Geen financiële risico’s
  4. Professioneel advies

Deelnemen of een besparingsberekening? Stuur dan uw energiefactuur op naar PM Energie, info@pmenergie.nl t.a.v. Geert Douw.

Collectieve afvalinzameling

De collectieve afvalinzameling wordt uitgevoerd door Remondis. Zij zijn opnieuw geselecteerd in 2016 na een uitgebreide offerteronde. Voor deelname en tarieven kunt u contact opnemen met Jankees Klapwijk (j.klapwijk@klapwijkparkmanagement.nl).

Keuring en aanschaf van brandblusmiddelen

Er zijn collectieve afspraken met Brandpreventie Oost, voor de keuringen van brandblusmiddelen. Daarnaast zijn tariefafspraken gemaakt over de meest voorkomende  brandblusmiddelen. Contactpersoon: dhr. H. Kuipers (0524-563700 – info@brandpreventieoost.nl).

Pakketdiensten

Met DPD Pakketdiensten zijn tariefafspraken gemaakt. Om deel te nemen is een aanmeldformulier beschikbaar bij parkmanagement. U kunt ook contact opnemen met DPD op telefoonnummer 0522 – 237 820 (Robert Wilke, r.wilke@dpd.nl).

Parkmanagement wordt uitgevoerd door het bestuur en de leden van de IKN. Zij worden hierbij ondersteund door Jankees Klapwijk van Klapwijk Parkmanagement BV. Bereikbaar op telefoonnummer  074- 2505563 of mail naar j.klapwijk@klapwijkparkmanagement.nl