bedrijfsbezoek-ikn-westerman

Bedrijfsbezoek Westerman Multimodal , woensdag 27 september 2017

Geplaatst op 27 september 2017 · Geplaatst in Algemeen

Woensdag 27 september , Staat er een bedrijfsbezoek gepland voor de IKN leden aan Westerman Multimodal met aansluitend een BBQ verzorgd door restaurant “de Lichtmis”

 

Westerman Multimodal is het jongste bedrijf binnen de Westerman Groep en speelt in op de groeiende stroom van lading die via het water wordt aan- en afgevoerd. Een slimme keuze van verladers om op deze wijze grotere maar ook zeker kleinere volumes af te wikkelen. Met het dichtslibben het wegennet rondom de belangrijke havens Rotterdam en Antwerpen en de daarbij behorende kostenstijging, biedt transport over water een aantrekkelijk alternatief. Naast het kostenvoordeel worden vaak ook efficiencyvoordelen behaald in de verdere logistieke verwerking. Aan- en afvoer kunnen beter worden gepland. Last but not least maakt u met de keuze voor transport over water tevens een keuze voor duurzaamheid.

Westerman Multimodal heeft met de nieuwe gerealiseerde container terminal in Hasselt een goede uitvalsbasis om het bedrijfsleven in deze sterke regio te bedienen.